Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

1ο Σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα με ελβετικό σύστημα 5 γύρων του  2ου ΓΕΛ Άργους









Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την  Παρασκευή 16/03/18 το 1ο Σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα με ελβετικό σύστημα 5 γύρων στην Βιβλιοθήκη του 2ου ΓΕΛ Άργους. Έλαβαν μέρος οι μαθητές: Κωτσιόπουλος Γεώργιος, Βούλγαρης Γεώργιος, Γαβρίλης Αναστάσιος, Καρβέλας Γεράσιμος, Μπουκάρας Γεώργιος, Καλαϊτζής Στέφανος,  Ρουσσόπουλος Γεώργιος, Ρουσσοπούλου Αλεξάνδρα, Μπαμπαλιάρου Βασιλική, Κατσόρι Σωτήρης.
 


















Αγωνίστηκαν σε     διαδοχικούς αγώνες, σε μια διαδικασία που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον για περισσότερο από τέσσερις ώρες.  Όλοι οι διαγωνιζόμενοι έδειξαν διάθεση, γνώσεις, ταλέντο και κυρίως αγάπη για το σκάκι, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Οι νικητές βραβεύτηκαν με αναμνηστικά έπαθλα. 1ος νικητής αναδείχθηκε ο μαθητής Κωτσιόπουλος Γεώργιος, 2ος ο μαθητής Βούλγαρης Γεώργιος, 3ος ο μαθητής Γαβρίλης Αναστάσιος , 4ος ο μαθητής Ρουσσόπουλος Γεώργιος και 5η η μαθήτρια Ρουσσοπούλου Αλεξάνδρα.





Η διοργάνωση έγινε από τον Πρόεδρο του Σκακιστικού Συλλόγου «Περσέας», Κον Τσαρσιταλίδη Φάνη και την εκπαιδευτικό του 2ου ΓΕΛ Άργους, Κα Λάμπρου Δήμητρα. Η απονομή των επάθλων έγινε από τον υποδιευθυντή του σχολείου Κον Παπιγγιώτη Περικλή. Ο Διευθυντής Κος Αγγελόπουλος Δημήτριος συνεχάρη τους νικητές αλλά και όλους τους μαθητές που δοκίμασαν τις δυνάμεις τους.