Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟΝ ΄΄ΠΕΡΣΕΑ΄΄

     Την περασμένη Κυριακή 21/1, στα εκπαιδευτήρια Μαλτέζου, στο χώρο που ο Σύλλογός μας κάνει τις προπονήσεις και τους αγώνες του, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας. 


    Τα <<φλουριά>> τα βρήκαν και τα δύο μαθητές των φυτωρίων και ως... εύρετρα πήραν σκακιστικά βιβλία και μια σκακιέρα.

    Στη διάρκεια της εκδήλωσης, έγιναν οι απονομές των επάθλων για τους παίκτες μας, που έλαβαν μέρος στα εσωτερικά πρωταθλήματα του Συλλόγου.  

      Ο Σύλλογος τίμησε επίσης  με απονομή Κυπέλλου και Μεταλλίου τον μαθητή του Γιώργο Γαμβρουλά, ο οποίος βγήκε πρωταθλητής κάτω των 20 ετών, στο πρωτάθλημα  σκακιού της  Πανελλήνιας Ένωσης Τυφλών Σκακιστών. Είναι μαθητής της ΣΤ΄δημοτικού και στα μαθήματά του αριστεύει!

Οι μεγάλοι <<τραβάνε το κουπί>> αλλά...


...Τα φυτώρια είναι η ψυχή της ανάπτυξης του σκακιού για κάθε σύλλογο.


Η Αναπληρώτρια Δημάρχου κυρία Αργυροπούλου Αναστασία, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Κλιματικής Προστασίας, έκανε τις απονομές κυπέλλων και μεταλλίων.


            Ο κύριος Μπουλούκος Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Σύγχρονου Πολιτισμού, απεύθυνε χαιρετισμό και διαβεβαίωσε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου πως ο Δήμος θα είναι αρρωγός στην προσπάθεια του συλλόγου για  την ανάπτυξη του σκακιού στην πόλη μας.




Ο κύριος Δαμάλας Σωτήριος, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νέων, Εθελοντισμού & Τουριστικής Ανάπτυξης ενώ απονέμει τιμητική διάκριση στον μαθητή μας Γιώργο Γαμβρουλά. Ο Γιώργος είναι σκακιστής, αθλητής στίβου, χορευτής και κιθαρίστας!!! 


Η κυρία Μαλτέζου Δέσποινα, Διευθύντρια των Εκπαιδευτηρίων Μαλτέζου, που φιλοξενούν το Σύλλογό μας στις εγκαταστάσεις τους, Ιδρυτικό μέλος του συλλόγου και Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ., ενώ απευθύνει χαιρετισμό στη διάρκεια της εκδήλωσης.





Την κοπή της πίτας έκανε ο κύριος Λιόλιος Αντώνιος, Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολιτών, Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημοτικής Περιουσίας & Κληροδοτημάτων.


Μεταξύ των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου που παρευρέθησαν στην εκδήλωσή μας, η  κυρία Γάτσιου Δήμητρα, Εντεταλμένη για Θέματα Δημοτικής Ενότητας Λέρνας.  Ο Δήμαρχός μας, κ. Μαλτέζος δυστυχώς ήταν κλινήρης. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.


Συγχαρητήρια πολλά και μετάλλια σε όλη την οικογένεια του Γιώργου,
 για την αρρωγή τους σε όσα πετυχαίνει.








Τα φιλαράκια τα καλά.














Μεγάλωσαν πολύ ή μικραίνει ο παππούς;
 Όχι τίποτ' άλλο δηλαδή, αλλά χάλασε η αλατιέρα.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΒΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ