Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Φιλικός αγώνας-ρεβάνς με την Ένωση Ποντίων Μελισσίων Αττικής

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ για τον Περσέα Άργους στη φετινή σαιζόν. Την Κυριακή 13/10/2013 στα Μελίσσια Αττικής έγινε ο φιλικός αγώνας-ρεβάνς μεταξύ της ομάδας του Περσέα Άργους και της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων Μελισσίων Αττικής, στον  οποίο επικράτησε η ομάδα του Περσέα με σκορ 5,5 - 3,5.
Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες παρακάτω...


Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο προετοιμασίας της τοπικής μας ομάδας για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας σαιζόν, και απετέλεσε  τη ρεβάνς του αγώνα που είχε γίνει στο Άργος στις 16/6/2013, στον οποίο η ομάδα μας είχε ηττηθεί. Πριν από την έναρξη του αγώνα παραδόθηκαν από την ομάδα μας αναμνηστικά δώρα στην ομάδα των Μελισσίων, η οποία σε ανταπόδοση προσέφερε μετά τον αγώνα γεύμα σε εστιατόριο της περιοχής.


Το κλίμα που επικράτησε σε όλη τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, ήταν τόσο φιλικό και εγκάρδιο μεταξύ των παικτών και των συνοδών και των δύο ομάδων, ώστε ήδη να γίνονται σκέψεις για επανάληψη τέτοιων αγώνων, τόσο στις έδρες των ομάδων όσο και σε ουδέτερο έδαφος.

Για την ομάδα του Περσέα Άργους νίκησαν η Ταμάρα Μέσκι, Βασίλειος Βλογιάρης, Μπερεβέσκος Παναγιώτης, Μπλάτσος Γιάννης, Χοβαρδά Δήμητρα και ισοπαλία ο Βλογιάρης Νικόλαος.